Vakantie Curaçao aanbiedingen

Natuurlijk bent u net als iedereen altijd op zoek naar de beste aanbiedingen voor prachtige vakanties aan de andere kant van de oceaan. Curaçao is in dat geval de perfecte vakantiebestemming. Bij Oasis Coral Estate op Curaçao vindt u de beste aanbiedingen voor een luxueus verblijf op dit zonovergoten eiland.

Waarom Oasis Coral Estate?

 
  1. Tot 20% vroegboekkorting
  2. Direct aan het strand
  3. 2 zwembaden (infinity pool)
  4. Spa & wellness & restaurants
 
 

Aanbiedingen op Curaçao

Bij Oasis Coral Estate vindt u tal van geweldige aanbiedingen, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van een zonovergoten vakantie op dit prachtige eiland aan de andere kant van de oceaan. Dit prachtige eiland, met haar azuurblauwe zee, prachtige parelwitte stranden en veel zon zorgt ervoor dat u een vakantie beleeft die u nog lang bij zal blijven. Het gaat daarbij niet alleen om aanbiedingen met een hoge korting op uw vakantieverblijf, maar ook verschillende activiteiten worden met korting aangeboden. Alles om uw totale verblijf op Curaçao zo aantrekkelijk en voordelig mogelijk te maken. Allereest zullen wij u een impressie geven van de kortingsmogelijkheden op een luxe verblijf.

 
 

Weet u al tijdig dat u op vakantie wilt naar Curaçao dan kunt u natuurlijk genieten van de zogenaamde vroegboekkorting, deze kan oplopen tot maar liefst 20%. Boekt u namelijk 120 dagen voor aankomst een verblijf bij Oasis Coral Estate op Curaçao, dan geniet u van wel 20% korting. Wanneer u 90 dagen voor aankomst boekt ontvangt u nog altijd een korting van 15%. Bij 60- of 30 dagen voor aankomst krijgt u nog steeds respectievelijk 10% en 5% korting op de prijs. Naast de vroegboekkorting is er natuurlijk, voor de late boekers, ook nog het voordeel van een lastminute aanbieding. Ook in dit geval kan uw voordeel oplopen tot maar liefst 20%. Bij een Superior accommodatie krijgt u 10% korting, terwijl uw voordeel oploopt naar 20% korting bij een boeking van het accommodatietype Deluxe.

En daarmee houden de aanbiedingen nog niet op! Gaat u in de winter naar Curaçao, ook dan geniet u van dezelfde 20% korting. Deze actie is geldig indien u boekt tussen 30-12-2019 en 15-3-2020 voor een verblijf in dezelfde periode. Naast de zeer aantrekkelijke kortingen, is het tijdens de ijzige en natte Nederlandse winters op Curaçao ook nog eens zo’n 30 graden. Heerlijk dus!

Voordelige vakantie Curaçao

Bent u een bewoner van Aruba, Bonaire, Curaçao of Sint-Maarten? Ook dan kunt u genieten van extreem veel voordeel met onze zogenaamde ‘Local deal’. Bij een boeking in de Deluxe hotelkamers geniet u naast een hoge korting ook van een heerlijk welkomstdrankje cadeau. Daarnaast kunt u bij restaurant Karakter genieten van een uitgebreid ontbijt of plaatsnemen in restaurant Koraal voor een overheerlijke lunch of diner.

Zoals u merkt zijn er bij Oasis Coral Estate op Curaçao meer dan genoeg mogelijkheden voor een voordelig doch luxueus verblijf op Curaçao. Uw droomvakantie op Curaçao is dan ook zeker niet onbetaalbaar! Wacht dus niet langer en boek vandaag nog uw vakantie met behulp van een van onze prachtige aanbiedingen!

Voor meer informatie over onze geweldige aanbiedingen of voor nog meer voordeelmogelijkheden raden wij u aan om een kijkje te nemen op de aanbiedingspagina van onze website!