Luxe vakantie Curaçao

Bij een vakantie op Curaçao denkt u natuurlijk al snel aan een azuurblauwe zee, parelwitte zandstranden en heel veel zon. Combineer deze prachtige feiten met heel veel luxe en comfort en u komt gegarandeerd helemaal tot rust. Naast het gegeven dat Curaçao bekend staat om haar prachtige klimaat zijn er ook verschillende activiteiten op het eiland die zeer zeker de moeite waard zijn.

Waarom Oasis Coral Estate?

 
  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness & restaurants
  4. Perfect voor duikvakantie
 
 

Vakantie Caribisch gebied

Een luxueze vakantie in het Caribisch gebied is een garantie voor lekker weer, ontspanning en rust. Het klimaat in het Caribisch gebied is ideaal voor een ontsnapping uit het koude Nederland in de winter of juist een gegarandeerd zomers klimaat in de wisselvallige Nederlandse zomers. Het is er gemiddeld, het gehele jaar door, tussen de 28 en 30 graden, waarbij de wind die vanuit de zee komt zorgt voor een aangename gevoelstemperatuur.

Doordat er van september tot januari in het Caribisch gebied sprake is van het zogenaamde regenseizoen, is de natuur rond deze periode prachtig mooi. De verschillende natuurparken op het eiland staan tijdens en na deze periode volop in groei, waardoor u heerlijk kunt ontspannen en kunt wandelen door dit mooie gebied. Er zijn voldoende paden met aanwijzingen beschikbaar die u laten kennismaken met de prachtige natuur op het eiland. Zo heeft een luxe vakantie op het veelzijdige Curaçao, naast de zonaanbidders, strandliefhebbers en duikfanaten, ook meer dan genoeg te bieden voor de echte wandel- en natuurliefhebbers. Uw vakantie op Curaçao begint echter pas met een luxueus verblijf bij Oasis Coral Estate.

Vakantie Curaçao

Curaçao laat u heerlijk genieten van alle luxe die het eiland te bieden heeft. Het eiland biedt bijvoorbeeld meer dan 60 unieke duiklocaties. Door het prachtige heldere water van de Caribische Zee is Curaçao dan ook een echt walhalla voor duikers! Gaat u liever snorkelen, dan zijn er verschillende koraalriffen dichtbij de kust die een mooi kleurrijk aanzicht hebben. Wilt u echt een unieke beleving in het water ervaren dan kunt u er tevens voor kiezen om met echte dolfijnen te zwemmen.

Het Oasis Coral Estate resort grenst daarnaast aan het binnenmeer, waar u verschillende flamingo’s kunt spotten. U kunt er vanuit het luxueze resort zo naartoe wandelen. In sommige gevallen kunt u de flamingo’s zelfs van dichtbij spotten. Hebt u erg veel geluk, dan kunt u zelfs van dichtbij met deze prachtige dieren op de foto.

Ook het prachtige Daaibooi Beach ligt direct aangrenzend aan het strand van het Oasis Coral Estate resort. Dit prachtige strand staat bekend om zijn ongerepte omgevingen en trekt op de zondagen veel lokale families die hier komen om lekker te ontspannen en BBQ’en. Het strand is geheel gratis toegankelijk, waarbij u ook de mogelijkheid heeft om leguanen op en rondom het strand te spotten. Ze doen u gelukkig niets, dus u kunt dichtbij genoeg komen om met ze op de foto te gaan.

Bent u ook zo toe aan een welverdiende vakantie op het veelzijdige en prachtige Curaçao, boek dan vandaag nog een luxe vakantie bij Oasis Coral Estate