Trouwen op Curaçao

Trouwen op het paradijselijke en zonnige Curaçao; wie wil dat nou niet!? Het is voor veel mensen een droom. Met een verblijf bij Coral Real Estate wordt deze droom echter werkelijkheid. Hier beleeft u namelijk een geweldige bruiloft op Curaçao, terwijl u daarna direct kunt genieten van een heerlijke en romantische huwelijksreis. De azuurblauwe zee, de luxe villa’s en het warme weer maken Curaçao dé perfecte locatie voor een onvergetelijke bruiloft.

Waarom Oasis Coral Estate? 

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter
 

Uw bruiloft op Curaçao

Evenals in Nederland, zijn ook op Curaçao verschillende documenten nodig als u wilt trouwen. Zo dient u uiterlijk drie maanden voor het huwelijk een, door beide ondertekende, brief te sturen aan de Burgerlijke Stand op Curaçao waarin u vermeld dat u wilt trouwen en op welke datum u de voltrekking wilt laten plaatsvinden. Deze aangifte wordt ook wel ondertrouw genoemd. Bij deze brief voegt u uw e-mailadres en de volgende documenten toe:

  • De geboorteakte, niet ouder dan een half jaar, met de namen van uw ouders. Deze is af te halen bij de gemeente waar u bent geboren. De kosten hiervoor bedragen, afhankelijk per gemeente, tussen de € 8,50 en € 12,50.

  • Bewijs van burgerlijke staat, niet ouder dan een half jaar. Deze is af te halen bij de gemeente waar u woonachtig bent. De kosten hiervoor bedragen ongeveer € 12,-

  • Een kopie van een geldig paspoort of rijbewijs van u beiden

  • Indien u reeds getrouwd bent geweest: een scheidings- of overlijdensakte

  • Kopie paspoort van uw getuigen.

Binnen twee weken nadat de Burgerlijke Stand op Curaçao uw documenten om te trouwen op Curaçao heeft ontvangen ontvangt u bericht waarin aangegeven wordt of alle overlegde stukken in orde zijn en of er eventueel nog aanvullende informatie nodig is. Is alles geaccordeerd dan dient u zich tot slot nog 3 dagen voor de bruiloft te melden bij de Burgerlijke Stand van Curaçao. U heeft nu de eerste stappen gezet voor uw droomhuwelijk op Curaçao!

De verdere kosten om te trouwen op Curaçao zijn geheel afhankelijk van uw verdere wensen. De kosten voor het voltrekken van de huwelijksceremonie variëren, afhankelijk van waar en wanneer uw ceremonie plaatsvindt, tussen de €132,50 tot €282,50. U moet echter ook rekening houden met de overige kosten van de bruiloft. Denk daarbij aan versieringen, het invliegen en verblijf van uzelf en uw gasten alsook het huwelijksfeest en de aansluitende huwelijksreis. Wilt u het complete plaatje, dan is er geen mooiere locatie te vinden op Curaçao als op het Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

Het huwelijk van uw dromen op Curaçao

Curaçao is oprecht een van de mooiste en romantische eilanden van de Caribische zee. Prachtige parelwitte stranden, een azuurblauwe zee en een geweldig klimaat temperatuur. Dat is toch de droom van iedereen! 

Kiest u voor uw droombruiloft voor Oasis Coral Estate dan heeft u de keuze uit 2 toplocaties; Restaurant Koraal en Restaurant Karakter.  Hier beleeft u dankzij de prachtige romantische ligging en geweldige keuken een onvergetelijke dag. Het grote voordeel is dat u vervolgens na het feest heerlijk kunt gaan slapen in een van onze zeezichtkamers of in een van onze nieuwe Lanais vakantiehuizen. Sluit u avond hier af proostend met een glas champagne onder de sterren!

Doordat de luxe accommodaties op dit prachtige resort geschikt zijn voor 2 tot 4 personen, kunt u al uw gasten hier ultiem laten meegenieten van uw fantastische bruiloft. Door alle luxe en comfort in combinatie met tal van heerlijke resort faciliteiten, zullen ook uw gasten deze bruiloft nooit meer vergeten. Dit alles maakt uw bruiloft op Curaçao bij Oasis Coral Estate Beach een onvergetelijke ervaring! Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor uw droomhuwelijk op Curacao, wij zorgen ervoor dat uw trouwerij een feest wordt om nooit te vergeten.