Snorkelen op Curaçao

Wist u dat u op ons eigen huisrif Rif St. Marie prachtig kunt snorkelen? Voor de deur van het resort kunt u schitterend snorkelen en zult u meteen verschillende vissen en koralen zien. Mocht u zelf niet over een snorkel beschikken, kunt u deze bij duikschool Coral Divers huren of kopen. Vanaf ons eigen strand stapt u zo het water in. U zult uw ogen uitkijken! Het heldere water rondom Curaçao zorgt voor een prachtig zicht, zelfs dichtbij de kust.

U kunt ook een leuke snorkeltrip met de comfortabele en schaduwrijke boot van Coral Divers boeken waarbij u andere snorkelplekken gaat verkennen die niet vanaf de kant bereikbaar zijn. Ontdek bijvoorbeeld de Blauwe Kamer, een grot die zich gedeeltelijk onder het wateroppervlak bevindt. U zult zich verbazen over de prachtige, kleurrijke vissen die hier leven. 

De prachtige onderwaterwereld van Rif St. Marie 🐟

Meer informatie over duiken op Curaçao?

 

Duiken op unieke plekken

Curaçao is rijk aan unieke duikplekken! Elke dag kunt u op Curaçao weer nieuwe en interessante duiklocaties ontdekken. Ontdek het mooie huisrif van St. Marie.
 

PADI school

Duikschool Coral Divers biedt verschillende PADI opleidingen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor iedereen is er een geschikte duik opleiding.
 

Kids diving

Laat uw kinderen kennis maken met de duiksport met Coral Divers. Zij zullen versteld staan van de kleurrijke wereld onder water en de vele soorten vissen.
 
Boek uw duikvakantie bij Oasis Coral Estate