Shore diving op Curaçao

Ontdek de schoonheid van Curaçao’s onderwaterwereld tijdens uw verblijf op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Tijdens een shore dive loopt u vanaf het strand van Coral Estate de zee in, om vanuit daar ons huisrif Rif. St. Marie te gaan ontdekken. Dit rif wordt door velen gekenmerkt als een van de mooiste van Curaçao! Er leven hier prachtige, exotische vissen en u zult tijdens uw duik schitterende koraalriffen tegenkomen.

Wat is inclusief in het Shore Dive Package?

Het duikarrangement is inclusief 6 dagen:

✓ Dagelijks ongelimiteerd duiken vanaf de kust  (onbeperkt gebruik maken van zuurstoftanks en gewichten)

Met onbeperkt gebruik van zuurstoftanks kunt u het prachtige koraal rif St. Marie voor ons resort ontdekken of u kunt andere duikplekken op Curaçao zelf ontdekken.

"Voor de deur van het resort vindt u het mooiste rif van Curaçao! 🐠"

Meer informatie over de duikmogelijkheden op Curaçao?

PADI school

Duikschool Coral Divers biedt verschillende PADI opleidingen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor iedereen is er een geschikte duik opleiding.
 

Boat diving

Met een boottrip ontdekt u bijzondere duiklocaties rondom Curaçao. De verscheidenheid aan vissen en koraal zorgt elke dag weer voor een unieke ervaring!
 

Kids diving

Laat uw kinderen kennis maken met de duiksport met Coral Divers. Zij zullen versteld staan van de kleurrijke wereld onder water en de vele soorten vissen.
 
Boek nu Shore Dive Package | 6 nachten