Luxe vakantiehuizen aan zee

De Lanais vakantiehuizen zijn zeer geschikt voor een verblijf met grotere gezelschappen, zoals met familie of samen met vrienden. Al onze vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien en gelegen in een prachtige tropische tuin. Op Oasis Coral Estate is er voor elk gezelschap een geschikte accommodatie beschikbaar!

Vakantiehuis Lanais Deluxe

Comfort en ruimte
✓ Open woonkamer met keuken
✓ Terras met uitzicht op exotische tuin

In het 4-persoons Lanais Deluxe vakantiehuis is het heerlijk vertoeven samen met uw familie of met vrienden. De Lanais vakantiehuizen hebben een open woonkamer met keuken waardoor u altijd lekker buiten kunt zitten. De ruimte en comfort die dit vakantiehuis u biedt zorgt er voor dat u een onvergetelijke vakantie zal ervaren. Vanuit uw vakantiehuis loopt u zo naar het infinity zwembad, het strand en het populaire restaurant Karakter.

 

Vakantiehuis Lanais Superior

✓ Ruimer en luxer
✓ Modern interieur
✓ Afgesloten woonkamer en keuken met schuifpui
✓ Terras met uitzicht op exotische tuin

De 4-persoons Lanais Superior vakantiehuizen zijn perfect voor een verblijf met grotere gezelschappen of samen met uw kinderen. De Lanais Superior vakantiehuizen beschikken over een ruim en modern ingerichte woonkamer met keuken afgesloten met een schuifpui. Deze schuifpui kunt u helemaal openzetten zodat u een echt vakantiegevoel krijgt en lekker buiten kunt zitten. De Lanais Superior vakantiehuizen bieden u nog meer comfort, ruimte en privacy. Op vakantie samen met uw kinderen? Dan zijn onze Lanais Superior vakantiehuizen de perfecte uitvalsbasis op Curaçao.