Kids diving on Curaçao

Speciaal voor onze jonge gasten biedt Coral Divers duiken voor kinderen aan. Tijdens de PADI Bubblemaker kunnen kinderen hun eerste ervaring met zuurstoftanks opdoen. Tijdens deze cursus leren zij, onder professioneel toezicht, te ademen onder water. Een geweldige ervaring voor kinderen vanaf 8 jaar!

Voor de gevorderde, jonge duikers is de PADI Open Water Junior aan te raden. Deze cursus leert de deelnemers te duiken in open water, en na succesvolle afronding mag er onder begeleiding van een volwassene tot wel 12 meter diepte gedoken worden!

Leer duiken bij Coral Divers 

Duiken met Coral Divers op Curacao

Meer weten over duiken op Curaçao?

PADI school

Duikschool Coral Divers biedt verschillende PADI opleidingen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden. Voor iedereen is er een geschikte duik opleiding.
 

Duiken op unieke plekken

Curaçao is rijk aan unieke duikplekken! Elke dag kunt u op Curaçao weer nieuwe en interessante duiklocaties ontdekken. Ontdek het mooie huisrif van St. Marie.
 

Shore diving

Direct vanaf het eiland kunt u prachtige duiken maken. Vlakbij de kust en ons resort kunt u kleurrijk koraal en de mooiste vissen tegenkomen.
 
Boek uw duikvakantie bij Oasis Coral Estate