Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort beschikt over diverse zwembaden

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort beschikt over diverse zwembaden: een fraai infinity zwembad met een prachtig uitzicht over zee; een klein en rond opfrisbad met eigen zonneterras bij de VIP studio's exclusief voor VIP gasten; en een sfeervol zwembad met hemelbedden in ons Wellness Center. Alle zwembaden zijn gevuld met krachtig mineraalwater wat zeer goed is voor de gezondheid en de huid. De zwembaden bevatten dan ook geen chloor!


Infinity zwembad
Ons Infinity zwembad ligt op een hoogte van ongeveer 15 meter boven zee. Vandaar dat u vanuit ons Infinity zwembad een prachtig uitzicht heeft op de Caribische zee. Rondom dit zwembad is een fraai en volledig nieuw zonneterras aangelegd met bijzondere tegels. U kunt hier genieten van luxe ligstoelen en schaduwrijke parasols. U wordt continue uitstekend bedient vanuit de fraaie en met riet gedekte poolbar die bekend staat om de goede lunchgerechten die hier worden geserveerd.


Opfriszwembad bij het VIP gedeelte
Bij het VIP gedeelte van ons resort is een rond opfriszwembad gebouwd exclusief voor de VIP gasten. In een zeer intieme sfeer heeft u vanuit dit bad een weids zicht op de onder u liggende zee. Bijzonder is de rust in dit gedeelte van ons resort. Rondom het bad staan unieke comfortabele ligbedden. Een bijzondere sfeer in een zeer unieke omgeving.


Uniek zwembad in ons Wellness Center
U heeft het misschien al in onze openingsfilm gezien, wij beschikken over een uniek aangelegd zwembad in ons Wellness Center. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de faciliteiten van "Spa & Wellness Center 8 The Experience". U kunt na een bezoek aan een van de jacuzzi's met zicht op zee genieten van het heldere zwemwater. Nadat u enkele baantjes heeft getrokken, kunt u heerlijk ontspannen in een van de hemelbedden die voor u klaar staan. En dit alles in een zeer intieme sfeer!

Zoek & Boek >