De meest unieke vergaderruimte op Curaçao

De gloednieuwe vergaderruimte op Oasis Coral Estate is met het weidse uitzicht over de Caribische Zee de meest unieke vergaderruimte op Curaçao. Dit is dé locatie om te vergaderen met veel daglicht en een prachtig uitzicht over zee. 

Ontsnap aan de drukte op het kantoor en neem uw personeel mee naar een bijzondere en inspirerende omgeving. De vergaderruimte is gelegen op het rustige gedeelte van het eiland,  op circa 25 minuten afstand van Julianabrug.

Onze vergaderruimte is door de diversiteit aan inrichtingen flexibel in te delen, en is daarmee de perfecte locatie voor iedere gelegenheid. De vergaderruimte is zeer geschikt voor vergaderingen maar ook voor presentaties, seminars, lunches, koffie breaks en borrels.

In samenwerking met restaurant Koraal Pool & Rooftop Terrace bieden wij diverse mogelijkheden aan om uw vergadering te combineren met een lunch, borrel met hapjes of diner.

Wat heeft de vergaderruimte u te bieden?

  • Wijds uitzicht over de Caribische Zee 
  • Uniek en modern interieur
  • Diversiteit aan opstellingen
  • Moderne voorzieningen zoals projectiescherm en WiFi 
  • Geschikt voor groepen tot max. 40 personen
  • Vergaderarrangementen op maat incl. lunch/diner, activiteiten en overnachting(en)

Ons team staat voor u klaar om de mogelijkheden samen met u te bespreken. Wij streven er naar om van iedere vergadering tot aan borrel een unieke beleving te maken.

U kunt contact opnemen via coralestate@oasisparcs.com of telefonisch via +5999 724 3810.

 
Vergaderruimte Coral Estate
 
Vergaderruimte Oasis Coral Estate