Restaurant Karakter

Restaurant Karakter - the most beautiful spot on Curacao

Heerlijk genieten van een verfrissend drankje of een uitgebreid diner op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort te Curacao? Dat kan! Ons resort ligt namelijk direct aan het strand het sfeervolle ‘Karakter’, een relaxte beachclub & restaurant. Of u nu wilt genieten van een verse smoothie, gezonde salades, een heerlijk wijntje, tapas of een uitgebreid diner, het is bij restaurant Karakter allemaal mogelijk. U kunt naar wens op het terras dineren of letterlijk met uw voeten in het zand bij een ondergaande zon. Iedere zaterdagavond is er Live Muziek bij Karakter. Onze keuken is dagelijks geopend van 08.00 tot 22.00 uur. 


Uw dag bij Karakter
Begin de dag heerlijk ontspannen met een uitgebreid ontbijt met de rustgevende zee op de achtergrond. Rond het middaguur bestelt u een heerlijke lunch bij restaurant Karakter waarna u ontspant op een luxe loungebed en af en toe een verfrissende duik neemt in de azuurblauwe zee. ’s Avonds geniet u van een culinair diner met een prachtig uitzicht op de zee waar u de zon onder ziet gaan.


Op het hele eiland bekend!
Het restaurant Karakter is een van de bekendste restaurants van Curaçao! U vindt er alles wat u zich kan wensen: verse vis (Probeer de gegrilde tonijnsteak. De tonijn wordt iedere morgen door de lokale vissers vers bij ons afgeleverd!), heerlijke seizoensgebonden gerechten en een dagelijks wisselend driegangen menu. Geniet van de verfrissende drankjes en heerlijke gerechten in een gezellige en Caribische sfeer. Een bezoekje aan ons bekende restaurant mag daarom niet ontbreken tijdens uw verblijf op Oasis Coral Estate! 


Koraal Rooftop Terrace – luxe genieten
Koraal Rooftop Terrace is een ander aangenaam en goed restaurant op ons resort, waar u zich geen seconde hoeft te vervelen! Ontspan heerlijk aan het zwembad met een prachtig uitzicht op zee en geniet van de gastvrijheid van Curaçao! Geniet van de lekkerste drankjes, heerlijke lunch- en dinergerechten of in de avond van de beste cocktails!

Lees meer ...