Op Oasis Coral Estate bevindt zich naast de receptie de Activity and Concept Store. Hier kunt u een grote verscheidenheid aan eilandactiviteiten, excursies en sportactiviteiten boeken. Tevens kunt u hier verschillende boottrips met Coral Divers boeken, waarbij u de kleurrijke onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken.

Kies bijvoorbeeld voor een dagtrip naar Klein Curaçao. Dit eiland ligt ten zuidoosten van Curaçao en is een prachtige bestemming om te snorkelen. U zult vroeg in de ochtend vertrekken, waarna u binnen zo’n anderhalf uur op het eilandje bent. Het is een ideale plek voor snorkelen, zonnebaden en ontspannen. Bovendien wonen er veel zeeschildpadden rond het eiland. Tijdens het snorkelen zou u zomaar eens oog in oog kunnen staan met dit prachtige dier! Een heerlijke BBQ-lunch is inbegrepen, evenals drankjes en het gebruik van zonnebedden op het prachtige, witte strand. U zal zich verbazen over de schoonheid van dit eiland!

Bent u een liefhebber van de natuur? Overweeg dan de Jeep Safari door Christoffelpark, een prachtig natuurgebied waar historische plaatsen vanuit het slavernij tijdperk te zien zijn. Een absoluut hoogtepunt van deze tour is het adembenemende uitzicht vanaf het hoogste punt van het park. Tijdens de Jeep Safari rijdt u bovendien offroad door gebieden met weelderige begroeiing en prachtige orchideeën. Beleef de ruige kant van Curaçao!

Voor meer informatie over alle tours en activiteiten kunt u een bezoek brengen aan de Activity and Concept Store op Coral Estate. Samen met een van onze medewerkers kunt u hier uw activiteiten plannen. Zij helpen u hier graag mee!

Zoek & Boek >