Hotelkamers op Oasis Coral Estate

Op het resort Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort heeft u de mogelijkheid om te verblijven in verschillende typen hotelkamers, bijna alle hotelkamers hebben een fantastisch uitzicht over de Caribische zee. Voor ieder gezelschap bieden wij de perfecte uitvalsbasis op Curaçao.

Hotelkamers Deluxe

  • Modern interieur
  • Gedeeltelijk zeezicht
  • Terras of balkon

De Hotelkamers Deluxe op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort zijn geschikt voor een verblijf met twee personen. Alle hotelkamers zijn van alle gemakken voorzien en zijn ingericht met modern luxueus interieur. De hotelkamers bevinden zich op steenworp afstand van het strand en de diepblauwe Caribische Zee. Vanuit uw hotelkamer loopt u zo naar onze duikschool Coral Divers, het populaire resort Karakter, het spa en wellness complex ‘8 The Experience’ en ons infinity zwembad met bar.

Hotelkamers Superior

  • Meer luxe
  • Exclusieve toegang tot het opfriszwembad in het Superior gedeelte
  • Volledig zeezicht
  • Comfortabel terrasmeubilair

Bent u op zoek naar meer rust en luxe? Dan is de hotelkamer Superior de perfecte accommodatie voor u. Onze hotelkamers Superior hebben allen een luxueus interieur en volledig uitzicht over de azuurblauwe Caribische oceaan. Als Superior gast heeft u exclusieve toegang tot het opfriszwembad behorende bij het Superior gedeelte van ons resort. Vanuit dit bad heeft u een weids uitzicht op zee. Rondom het bad vindt u unieke comfortabele ligbedden.

Wenst u te verblijven in een voordeligere hotelkamer? Dan kunt u verblijven in onze Hotelkamer Deluxe met uitzicht op het resort. Deze hotelkamer is van alle gemakken voorzien en beschikt over een modern interieur, maar is scherper geprijsd.

Zoek & Boek >