Fly & Drive Curaçao!

Ontvang een gratis huurauto tijdens uw verblijf.

Curaçao is de perfecte bestemming voor een ‘Fly & Drive’ vakantie. Het is één van de meest relaxte eilanden ter wereld. Als u uit het vliegtuig stapt zal u direct de ontspannende vibes van het eiland voelen. En als u in het Coral Estate Resort van Oasis Parcs verblijft, ontvangt u een gratis huurauto.

 

Een vakantie bij Oasis Parcs Coral Estate bestaat uit:

 

Ontdek de schoonheid van Curaҫao met de auto

Curaҫao is een vrij klein eiland. Dat is de reden waarom het perfect is om de verschillende gebieden te ontdekken met de auto. Met als startpunt Oasis Parcs Coral Estate kunt u het hele eiland ontdekken. Pak de auto bijvoorbeeld richting het kleurrijke en unieke Willemstad, waar u de heerlijke lokale gerechten kunt proeven. Of ga naar het Christoffel Park. Hier ontdekt u de prachtige flora en fauna van het eiland. Christoffel Park is ook een perfecte locatie om te bezoeken voor een lange wandeling. Met uw eigen huurauto zijn de mogelijkheden om het eiland te ontdekken eindeloos.

 

Curaçao, makkelijk te bereiken met KLM of TUI!

Kennismaken met dit unieke eiland is niet zo moeilijk als u zou denken. KLM en TUI bieden dagelijkse vluchten direct naar de internationale luchthaven van Curaçao. U kunt bijvoorbeeld vanuit Amsterdam binnen 9 uur naar Curacao vliegen en al vanaf €449 per retour. Oasis Parcs bereidt zich voor op uw komst en een huurauto zal voor u klaar staan om u rechtstreeks naar Coral Estate te brengen! Vliegen, rijden en ontspannen!

Zoek & Boek >