Familievakantie Curaçao bij Oasis Coral Estate

Curaçao is een ideale bestemming om met uw gezin naar toe te gaan op vakantie.

Curaçao is een ideale bestemming om met uw gezin naar toe te gaan op vakantie. Met de (klein)kinderen is er van alles te doen. In Curaçao is het hele jaar zonnig en het eiland staat bekend om zijn gastvrijheid. Boek bijvoorbeeld uw meivakantie, zomervakantie of herfstvakantie naar Curaçao.

Nieuwe vakantiehuizen bij Oasis Coral Estate

Verblijf in een ruim vakantiehuis voor 4 personen bij Oasis Coral Estate. Kies voor de Superior woning met uitgebreide keuken, twee slaapkamers, twee badkamers en terras. De woning ligt op loopafstand van alle faciliteiten van het resort.

Zwemmen, zwemmen en nog eens zwemmen op Curaçao

Uw kinderen kunnen lekker zwemmen. Het zwembad is zeer geschikt voor kinderen, vanwege het grotendeels ondiepe water. Terwijl uw kinderen zich geen seconde vervelen, kunt u heerlijk ontspannen en bediend worden vanuit de bar. Liever naar het strand? Oasis Coral Estate heeft ook een eigen strand met heerlijke strandbedden. Op korte rijafstand van het resort vindt u verdere talloze mooie strandjes om te ontdekken.

Duikschool op het resort, ook voor uw kinderen

Leren duiken alleen voor volwassenen? Bij de duikschool Coral Divers op het resort van Oasis Coral Estate maken uw kinderen op een veilige manier kennis met duiken en snorkelen. Direct vanaf het strand gaan ze het water in en u kunt alles volgen. Uw kinderen zullen een vakantie hebben om nooit te vergeten!

Boek snel uw familievakantie op Curaçao bij Oasis Coral Estate beach, dive & wellness resort.

Zoek & Boek >