Ontdek de zwembaden..

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort beschikt over diverse zwembaden: een fraai infinity zwembad met een prachtig uitzicht over zee; een klein en rond opfrisbad met eigen zonneterras bij de Superior studio's exclusief voor Superior gasten; en een sfeervol zwembad met hemelbedden in ons Wellness Center. Alle zwembaden zijn gevuld met krachtig mineraalwater wat zeer goed is voor de gezondheid en de huid. De zwembaden bevatten dan ook geen chloor!

Opfriszwembad Superior gedeelte

Bij het Superior gedeelte van ons resort is een rond opfriszwembad gebouwd exclusief voor de Superior gasten. In een zeer intieme sfeer heeft u vanuit dit bad een weids zicht op de onder u liggende zee. Bijzonder is de rust in dit gedeelte van ons resort. Rondom het bad staan unieke comfortabele ligbedden. Een bijzondere sfeer in een zeer unieke omgeving.

Zwembad Wellness Center

Het wellness center beschikt over een prachtig zwembad. Tegen betaling kunt u gebruik maken van de faciliteiten van "Spa & Wellness Center 8 The Experience". U kunt na een bezoek aan een van de jacuzzi's met zicht op zee genieten van het heldere zwemwater. Nadat u enkele baantjes heeft getrokken, kunt u heerlijk ontspannen in een van de hemelbedden die voor u klaar staan.

Infinity zwembad

Ons Infinity zwembad ligt op een hoogte van ongeveer 15 meter boven zee. Vandaar dat u vanuit ons Infinity zwembad een prachtig uitzicht heeft op de Caribische zee. U kunt hier genieten van luxe ligstoelen en schaduwrijke parasols. U wordt continue uitstekend bedient vanuit de fraaie en met riet gedekte poolbar die bekend staat om de goede lunchgerechten.