Een sprookjesbruiloft aan de Caribische zee..

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort is de perfecte plek voor een bruiloft of een ceremonie. Wij kunnen u helpen om uw perfecte trouwdag te organiseren, een trouwdag die u nooit zult vergeten! Met hoeveel mensen u ook komt, wij organiseren uw bruiloft op ons eigen strand en onze eigen restaurants. Wij beloven u: het wordt een gezellige en onvergetelijke dag! Trouwen op Curaçao; een idyllische setting op de achtergrond en een uitzicht wat net zo adembenemend is als het bruidspaar! Geniet van een tropische mix van zon, zee en strand én vooral van elkaar.

  1. Gespecialiseerd in bruiloften
  2. Hotelkamers met zeezicht
  3. Heerlijke hapjes en drankjes
 

Trouwen op 2 toplocaties

Oasis Coral Estate biedt 2 toplocaties; Restaurant Koraal en Restaurant Karakter zorgen voor een geweldige trouwdag. En na een onvergetelijke dag kunt u heerlijk gaan slapen in onze zeezichtkamers of in een van onze nieuwe Lanais vakantiehuizen met een buiten lounge gedeelte om nog even te kunnen genieten van de sterren! 

Er is geen mooiere locatie te vinden op Curaçao waar alle romantische facetten zo samenkomen als op het Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. 

Wilt u op ons resort trouwen en wilt u dat werkelijk alles geregeld is, neem dan contact op met onze receptie. Voor meer inspiratie