Heerlijke gerechten op een top locatie

Restaurant Koraal Pool & Rooftop Terrace is onze ‘on top of the world’ bar, restaurant en poolbar in 1 op een werkelijk adembenemende locatie! Overdag kunt u genieten bij het zwembad van het uitzicht, heerlijke drankjes, shakes en snacks. ’s Avonds is Koraal bij uitstek ‘the place to be’ voor een heerlijke cocktail of om te genieten van uitstekende gerechten.

  • Op zaterdag is het ‘Sushi Saturday’ bij Koraal en worden er de gehele dag de heerlijkste sushi, sashimi, Japanse hapjes en speciale cocktails met Japanse invloeden voor u klaargemaakt.
  • Op zondag is de ‘Green-Egg’ echt een aanrader! Naast het BBQ’en, de Rum cocktails  en de live reggae muziek van Farley and Friends is het uitzicht ook 's avonds spectaculair! 
  • Op Tripadvisor wordt ons restaurant Koraal beoordeeld met een 4,5/5! Ons restaurant Karakter heeft een 5/5! Ofwel in Nederlandse cijfers een 9 en een 10!

Veelzijdig genieten aan het zwembad bij Koraal

Restaurant & Bar Koraal Rooftop Terrace is een bar en restaurant op het dak van het restaurant Karakter, gelegen op het Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Koraal grenst direct aan het prachtige infinity zwembad. Het is een bijzondere plaats op het resort waar u zich niet zal vervelen. U kunt genieten van een prachtig uitzicht op de azuurblauwe zee en van de gastvrijheid die Curaçao te bieden heeft. Koraal is veelzijdig genieten op een unieke locatie!

 

Laat uw verrassen in tropische sferen

Overdag biedt Koraal een high end en luxe ervaring bij ons infinity zwembad met heerlijke cocktails van de hoogste kwaliteit, verse smoothies en een uitgebreid menu. Er zijn grote lounge corners met een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe Caribische zee. Rondom het zwembad kunt u heerlijk tot rust komen in een luxe ligstoel in de zon of in de schaduw van een parasol. Kom even helemaal tot rust op het terras van Koraal bij Oasis Coral Estate! Onze medewerkers in de poolbar bedienen u graag.

Culinair genieten met de mooiste zonsondergang van Curaçao

Chef Tobias en zijn team willen u graag verrassen met heerlijke culinaire bijzonderheden. De bijzondere ronde palapa bar van Koraal is ook geopend in de avond voor een heerlijke cocktail gemaakt van de beste dranken, een tapbiertje of een wijntje van onze uitgebreide wijnkaart. En dat alles terwijl u kunt genieten van de mooiste zonsondergang van Curaçao.

Boek uw verblijf op ons resort

Ontdek meer...