Op het resort
-

Wellness week op Oasis Coral Estate

De Wellness week vindt plaats van 29/10/2018 – 04/11/2018 op Curaçao. Tijdens deze week is het tijd om aandacht te besteden aan uw lichaam en gezondheid op gebied van voeding en beweging.

Kom geheel tot rust en verblijf tijdens de Wellness week op ons resort Oasis Coral Estate. Verblijf in een luxe Hotelkamer of Lanais vakantiewoning en neem deel aan diverse activiteiten!

Speciaal week menu
Gedurende de Wellness week is er een speciaal ‘detox menu’ samengesteld door restaurant Koraal Pool  & Rooftop Terrace. Het ‘detox menu’ heeft een positieve werking op onze gezondheid. Het helpt uw lichaam bij het afvoeren van gifstoffen.  Na dit ‘detox menu’ zult u zich weer energiek en herboren voelen! De kosten voor het menu bedragen NAFL 55 per persoon exclusief drankjes. 

Activiteiten op zaterdag 3 november

  • Om 07:15 uur start er een wandeling naar het binnenmeer vanaf het resort. Ontdek de prachtige natuur van Curaçao en wellicht spot u nog roze flamingo’s. De kosten hiervan bedragen NAFL 40 per persoon.
  • Om 08:15 uur kunt u deelnemen aan ‘Beach Fit’ op de pier. Start uw ochtend met een intensieve work-out. De work-out is geschikt voor elk fitness niveau. Geniet van de trainingssessie op een geweldige plek met prachtig uitzicht over de Caribische zee! De kosten hiervan bedragen NAFL 20 per persoon.
  • Van 13:00 tot 15:00 uur vinden er duikactiviteiten plaats bij Coral Divers. U kunt binnen deze tijd zelfstandig duiken. Ontdek de prachtige onderwaterwereld van Curaçao. De kosten bedragen NAFL 40 per persoon. Reserveren is aanbevolen via: info@coraldiverscuracao.com.

Verblijven op Oasis Coral Estate 

Gedurende de Wellness week kunt u verblijven in één van deluxe Hotelkamers of nieuwe Lanais vakantiewoningen. Profiteer als inwoner van Curacao van de local deal. Een hotelovernachting inclusief ontbijt voor maar $79,- per persoon per nacht. Meer informatie over de Local deal.