Op het resort
-

Dag van de Vlag

Op 2 juli vieren we de Dag van de Vlag

Op 2 juli 2019 is het weer zover: de dag van de vlag! De ideale gelegenheid om er eens lekker tussenuit uit te gaan. Bij Oasis Coral Estate zult u de perfecte combinatie vinden van: zon, zee en strand (en nog veel meer).

Op Oasis Coral Estate kunt u o.a. genieten van:

  • Restaurant Karakter en Koraal
  • Zwembad(en)
  • Spa 8-the Experience
  • Duikschool Coral Divers
  • Bread & More

Restaurant Karakter

Op het resort bevindt zich het sfeervolle restaurant Karakter. Karakter is een relaxte beachclub en een fantastisch restaurant. U kunt met uw voeten in het zand genieten van een overheerlijk ontbijt, lunch of diner of natuurlijk van een drankje.

Restaurant Koraal

Restaurant Koraal Pool & Rooftop Terrace is onze ‘on top of the world’ bar, restaurant en poolbar in één, op een werkelijk adembenemende locatie!

Overdag kunt u genieten bij het zwembad van het uitzicht, heerlijke drankjes, shakes en snacks. ’s Avonds is Koraal bij uitstek ‘the place to be’ voor een heerlijke cocktail of om te genieten van uitstekende gerechten.

Omgeving

U hoeft zich ook zeker niet te vervelen tijdens uw weekendje weg! U kunt er eens op uitgaan naar het Flamingomeer, verschillende stranden bezoeken, zoals Daaibooi en Porto Marie, of de prachtige landhuizen bekijken.