Op het resort
-

Dag van de Arbeid

1 mei is het dag van de arbeid

Op 1 mei is het de Dag van de Arbeid en hier wordt op Curaçao ook zeker even bij stil gestaan! Op deze dag viert men de strijd om betere arbeidsomstandigheden.

Dit jaar iets speciaals van de Dag van de Arbeid maken? Boek dan nu uw verblijf bij Oasis Coral Estate en geniet van een lang weekend rust & ruimte!

Zon, Zee en Strand

Geniet tijdens het drinken van uw cocktail van het adembenemende uitzicht van de Caribische zee! Neem een duik in de azuurblauwe zee of kies voor een heerlijke, ontspannende behandeling bij Spa 8-the Experience.

Ontspannen verblijf met een avontuurlijk randje?

Bent u een echte duiker of wilt u het graag leren? Ook dan heeft ons resort u veel te bieden voor zowel de ervaren duiker als de beginnende duiker. Op het resort bevindt zich namelijk de duikschool ‘Coral Divers’. Deze duikschool is direct gelegen aan het strand van het resort. Zo maakt u van uw ontspannen verblijf op Curaçao, een onvergetelijke (duik)ervaring!

Omgeving

Het unieke resort bevindt zich te midden van een prachtig natuurgebied met veel wandelmogelijkheden aan de idyllische zuidkust van Curaçao. Ook is het resort het perfecte uitgangspunt om er eens op uit te trekken naar verschillende stranden, zoals Cas Abou of Daaibooi, of juist de geschiedenis van Curaçao te ontdekken.