Prachtige duikvakantie met vrienden en familie op Curaçao

Wie denkt aan een luxe en ontspannen vakantie op Curaçao heeft natuurlijk ook nagedacht over de mogelijkheden om te duiken of snorkelen. Curaçao is niet alleen geschikt als mooie locatie om een heerlijke luxe vakantie te beleven, maar is ook een perfecte locatie voor ultieme duikvakanties. Of u nu een beginner bent of al een aantal jaren actief duikt, dit eiland laat u gegarandeerd nieuwe ervaringen beleven die u nergens anders ter wereld tegenkomt. Een duikvakantie op Curaçao bij Oasis Coral Estate is een vakantie die u niet snel zult vergeten.

Waarom Oasis Coral Estate? 

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness & restaurants
  4. Perfect voor duikvakantie
 

Duiken op Curaçao

Duiken op Curaçao is extreem populair, mede vanwege het heerlijke klimaat. Met een gemiddelde temperatuur van 28 tot 30 graden, kunt u hier prachtig duiken, terwijl ook het zeewater een aangename gemiddelde temperatuur van 27 tot 29 graden heeft. Daarnaast kunt u op het eiland genieten van meer dan 60 unieke duiklocaties, waarbij een van de mooiste duiklocaties van Curaçao, met Duikschool Coral Divers, vlak voor het resort ligt. Hierdoor hoeft u niet ver te reizen om een prachtige duikervaring te beleven.

Duikschool Coral Divers geeft u simpelweg alles waar u naar op zoek bent als het om duiken gaat. Zij bieden professionele begeleiding, laten u de mooiste spots van Curaçao zien en bieden zelfs de mogelijkheid om de kleinste kinderen kennis te laten maken met de duiksport. Hieronder vindt u nog een aantal tips als het om duiken op Curaçao gaat.

Duiken Curaçao Tips

Zoals u wellicht al weet, is Curaçao uitermate geschikt om een prachtige duikvakantie te beleven. Er zijn echter wel een aantal aspecten waar u als duiker rekening mee moet houden. Allereerst is het daarom aan te bevelen om als beginnend duiker een ervaren instructeur in de arm te nemen. Bij Duikschool Coral Divers heeft u de mogelijkheid om te duiken of te snorkelen onder goede begeleiding.

Kiest u ervoor om te gaan snorkelen, dan geven wij u als tip mee om te allen tijde een T-shirt aan te trekken. Wanneer u namelijk vlak onder het wateroppervlak zwemt, verbrand u vrij snel. Door het koele water voelt u hier in eerste instantie vrij weinig van. Dit komt namelijk pas als u weer bent teruggekeerd in het hotel.

Een andere aanrader is om eens een kijkje bij het fraaie Rif St. Marie. Dit rif is gelegen vlak voor het Oasis Coral Estate resort. Hierdoor kunt u lekker dicht bij het luxe hotel blijven, terwijl u toch de prachtige onderwaterwereld van Curaçao kunt ontdekken. Gaat u liever duiken vanaf de kust dan vanaf een boot op de oceaan, dan biedt Coral Divers u deze mogelijkheid.

Heeft u altijd al gedroomd van een luxe vakantie op Curacao en staat ook duiken op uw bucketlist? Wacht dan niet langer! Boek vandaag nog uw ultieme duikvakantie bij het Oasis Coral Estate resort.