Zwemmen met dolfijnen op Curaçao

Op het eiland Curaçao kunt u onder andere op een aantal plekken zwemmen met dolfijnen. Ook is het mogelijk om de dolfijnen op afstand te bewonderen en toch oog in oog te staan met zo’n prachtig dier! Bij de receptie kunt u informeren naar de mogelijkheden en direct reserveren. Wij regelen dit graag voor u!

Curaçao Sea Aquarium en Dolphin Academy

Het Sea Aquarium Curaçao is de plek om onder meer dolfijnen te ontmoeten. U kunt er echter nog veel meer, waaronder kennismaken met tal van bijzondere zeedieren. Het Curaçao Sea Aquarium is een bezienswaardigheid die ten oosten van Willemstad ligt, ongeveer op ruim een half uur rijden van ons resort. In het aquarium kunt u tal van zee dieren bewonderen, waaronder allerlei soorten van koraalvissen, maar ook bijvoorbeeld unieke zeepaardjes. Deze zijn zeer populair bij kinderen, overigens net als de dolfijnen. Verder zijn er grote zeeleeuwen te zien. 

Het onderwater observatorium

In een speciaal onderwater observatorium, dat een beetje lijkt op een onderzeeër, kunt u haaien, roggen, schildpadden, en nog veel meer zoogdieren zien, zonder dat u uw zwempak hoeft aan te trekken!

Andere bezienswaardigheden in het Curaçao Sea Aquarium

Er zijn nog tal van andere bezienswaardigheden, waaronder de dolfijnenshow, de zeeleeuwenshow, de verpleegsterhaaien actieshow, de acquariumtour, de flamingo's (mocht u ze bij ons resort gemist hebben!), de pijlstaartroggen encounter en de touchtanks waar u onder professionele begeleiding veel zeedieren kunt aanraken. Een topper voor kleine kinderen!

Zwemmen met dolfijnen op Curaçao 🐬

 

Ontdek meer activiteiten op Curaçao..

 
Boek uw verblijf bij Oasis Coral Estate