Maak kennis met de Curaçaose keuken tijdens uw verblijf op Curaçao

De Curaçaose keuken is een mengelmoes van verschillende eetculturen in o.a. het Caribische gebied, Zuid-Amerika, Europa en Azië. Het aanbod aan restaurants op Curaçao is groot en gevarieerd; van de lokale keuken tot haute cuisine, vaak met een Caribische twist. Typisch voor Curaçao zijn verder de vele foodtrucks langs de kant van de weg, die “truki pan” worden genoemd.

Culinair genieten op Curaçao

De gevarieerde keuken van Curaçao biedt iedereen wat wils. Maar wat zijn nou de typische eiland specialiteiten die u echt moet proberen tijdens uw verblijf? 

Kabritu - Geitenvlees: Overal op het eiland zijn geitenkuddes, daarom is geitenvlees ook een populair lokaal gerecht. Het malse vlees zit vol smaak en wordt voor verschillende gerechten gebruikt. Zoals de heerlijke Kabritu Burgers bij Bandabou.

Piska Ku Funchi - Vis met polenta: Curaçao is omringd door prachtige zee waardoor er heerlijke verse vis gevangen kan worden. De meest populaire vis op het eiland is de Red Snapper en wordt traditioneel geserveerd met polenta, gebakken banaan en rauwkost.

Ontdek de restaurants op het resort 

Restaurant Karakter

Heerlijk genieten van een verfrissend drankje of een uitgebreid diner op Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort te Curacao? Dat kan! Ons resort ligt namelijk direct aan het strand het sfeervolle ‘Karakter’, een relaxte beachclub & restaurant.

Koraal Pool & Rooftop Terrace

Restaurant Koraal Pool & Rooftop Terrace is onze ‘on top of the world’ bar, restaurant en poolbar in 1 op een werkelijk adembenemende locatie!
 

Ontdek meer activiteiten op Curaçao..

 
Boek uw verblijf bij Oasis Coral Estate