Het prachtige strand van Porto Marie

Op een afstand van ongeveer 800 meter ten noorden van Daaibooi Beach ligt het strand Porto Marie, ook wel Porto Mari genoemd. Let op: over de weg is het ongeveer 2,5 kilometer vanaf Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Dit strand behoort tot de top 10 van mooiste stranden op Curaçao! Het spierwitte zandstrand, het heldere en vooral kalme water zorgt ervoor dat veel waterliefhebbers hier graag vertoeven. Het zand loopt ook langzaam af waardoor het ook geschikt is voor kinderen. Op het eerste stukje liggen veel schelpen en kiezels, maar even verder is het weer allemaal zand.

Duiken of snorkelen

Het unieke dubbele rif is makkelijk toegankelijk voor duikers en ook fanatiek snorkelaars kunnen zich hier uren vermaken. Denk er weer om om goede snorkels mee te nemen van ons resort. Deze zijn te huur bij onze duikschool. Porto Marie is elke dag open vanaf 09.00 uur in de ochtend tot zonsondergang. Ook hier kunt u weer schuilen voor de zon onder de parasol van palmbladeren op een heerlijk ligbed dat u hier kunt huren (Nafl. 6 per ligbed). Bijzonder is dat er ook veel bomen staan waaronder u natuurlijk ook prima kunt schuilen voor de warme en stralende zon. 

Faciliteiten zandstrand Porto Marie

De toegang tot het strand kost slechts Nafl. 5 per persoon. Op het zandstrand Porto Marie staat een bar-restaurant waar u goed kunt eten. Er zijn tafels en stoelen en u kunt ook heerlijk buiten eten; zeer aan te bevelen voor een leuke lunch. Aan de bar is het vaak tot zonsondergang gezellig. Mocht u er zin in hebben, dan kunt u zich ook op dit strand laten masseren.

 

Ontdek meer...

 
Boek uw verblijf op ons resort