Bezoek de landhuizen op Curacao

Om Curacao nog beter te leren kennen qua historie, is het bezoeken van een landhuis echt een aanrader. Brievengat, Dokterstuin, Knip, Rooi Catootje, Pannekoek en Zuikertuintje; typische namen van de bekendste landhuizen op Curacao. Net als vele andere huizen op het eiland zijn ze vaak geschilderd in de mooiste kleuren. Sommige klein, andere groot, maar alle landhuizen behoren nog steeds tot dé bijzonderheden, de attracties en het cultureel erfgoed van het eiland Curaçao. Bijzonder is dat dicht bij ons resort, tegen het zoutmeer aan, een oud en vervallen landhuis staat. Omdat het echter bijna verborgen ligt en is omgeven door fraaie natuur is het zeker een wandeling waard vanuit Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. U kunt binnendoor over ons resort wandelen of uw auto bij het zoutmeer parkeren en rechts om het zoutmeer wandelen en het pad rechts omhoog insteken. 

Het landhuis van Jan Kok en de Nena Sanchez Gallery bij ons resort

In het Landhuis van Jan Kok is de galerie van Nena Sanchez. De Nena Sanchez Gallery ligt tegenover het flamingomeer, direct grenzend aan ons resort. U herkent haar schilderkunsten door de kleurrijke tekeningen. Bezoek het landhuis en bewonder de lokale kunst, 2 vliegen in 1 klap! Menig toerist komt dan ook met een kleurrijk schilderij thuis met een mooie herinnering aan Curacao. 

Het landhuis Hato

Geniet van de lokaal gemaakte wijn (25 hectare!) op het landhuis Hato. Het landhuis Hato ligt dicht bij de luchthaven, zeker een bezoek waard!

Bij de receptie kunt u meer informatie krijgen over de openingstijden van de bekende landhuizen in de omgeving van het resort, waaronder landhuis Jan Kok en de wandeling naar het vervallen landhuis.

Ontdek meer...

 
Boek uw verblijf aan de Caribische kust