Ontdek het prachtige Daaibooi Beach

Daaibooi Beach ligt direct naast het strand van Restaurant & Beachclub Karakter en daarmee direct naast ons Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort. Het strand is vooral favoriet om zijn ongerepte omgeving. Je kunt hier prima BBQ’en wat dan ook veel gedaan wordt. Met name op zondagen wordt dit strand drukbezocht door vooral lokale families van Curaçao die samen komen om te BBQ’en.

Geliefd bij de lokale bevolking

Er is een strandtent waar je drinken en snacks kunt kopen. Deze strandtent wordt gerund door Kees, een voormalige marinier die het zo naar zijn zin had op Curaçao dat hij het eiland niet meer wilde verlaten. Het bijzondere van Daaibooi Beach is dat dit een ongerept zandstrand is waar niet veel mensen komen. De rust en de intieme sfeer maken het een bijzonder zandstrand; geen wonder dat de inwoners van dit eiland hier heel graag komen. Tevens bijzonder is dat het strand geheel gratis toegankelijk is. Opmerkelijk zijn de vele suikerdiefjes, gele vogels, die hier vrolijk rondvliegen. Bovendien zijn er veel Curacaose leguanen rondom het strand. Zij zien er bijna prehistorisch uit, maar zij doen u niets, dus maakt u zich geen zorgen.

Faciliteiten Daaibooi Beach

Daaibooi is vrij toegankelijk en kent geen openingstijden. Wel wordt afgeraden om hier bij het vallen van de avond nog lang te blijven. Als Kees sluit, dan gaat iedereen naar huis en wordt het heel stil op dit strand. Op het strand kunt u de bekende parasol, gemaakt van palmbladeren, de zogenoemde palapas, huren met twee aantrekkelijke ligstoelen daaronder. Verder is er een douche en een toilet. In de snacknar van Kees, herkenbaar aan een lang schuin dak en enkele open zijwanden, kunt u aan de bar wat drinken of iets eten. Het is een prima snorkelplek. Wij raden u aan om uw snorkels alvast op ons resort te huren, zodat u niet met eventueel lekkende snorkels wordt geconfronteerd. 

Bekijk de baai van Daaibooi Beach

 

Ontdek meer...

 
Boek uw verblijf op ons resort