Het paradijselijke strand van Cas Abou

Op een afstand van ongeveer 2 kilometer van Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort ligt het fijnkorrelige zandstrand Cas Abou. Met het turquoise gekleurde water en de wuivende palmbomen is Cas Abou een waar paradijs. Het strand loopt langzaam af in zee waardoor het voor veel kinderen en families een fijn strand is. Het strand is met name aantrekkelijk door de prachtige ligging, maar ook omdat het ook veel door de inwoners van Curaçao wordt bezocht. Zoals op bijna alle stranden op Curaçao is er een toegangsprijs van Nafl. 10 per persoon.

Faciliteiten zandstrand Cas Abou

Op het fijnkorrelige zandstrand van Cas Abou staan in een lang lint, over de gehele lengte van het strand, parasols die gemaakt zijn van palmbladeren. U kunt hieronder schaduw zoeken. Verder zijn er ligstoelen te huur voor slechts Nafl. 5 per ligstoel. In het water, ongeveer 10 meter van het zandstrand verwijdert, ligt een houten flonder in het water, met name populair bij wat oudere kinderen. Er is voldoende ruimte om uw (huur)auto veilig te parkeren. Het restaurant, eigenlijk meer een snackbar annex bar, is dagelijks geopend voor lunch en snacks. Het is echt genieten om hier in deze open ruimte, waar de zeewind heerst, te genieten van een overheerlijke cocktail.

Een aanrader is het bestellen van de cocktail diaquiri, een populair drankje bij de lokale bevolking. Verder is er een speciale massagehut, waar u kunt genieten van een massage terwijl u over de helblauwe zee tuurt. Verder zijn er bij Cas Abou kayaks te huur of kunt u een rit maken op een zogenoemde bananenboot achter een speedboot. U kunt bij de snackbar ook snorkels (het snorkelen is hier redelijk) en duikspullen huren. Er zijn zelfs toiletten, omkleedruimtes en douches aanwezig. Voor de douche kunt u gebruik maken van speciale munten die bij de snackbar verkrijgbaar zijn. 

 

Ontdek het strand van Cas Abou

Ontdek meer...

 
Boek uw verblijf aan de Caribische kust