Boat diving

Met een boottrip ontdekt u dé unieke duikplekken op Curaçao!

Curaçao wordt met regelmaat gekenmerkt door de sublieme duikplekken die rondom het eiland te vinden zijn. Er zijn wel 40 verschillende locaties waar zeer goed gedoken kan worden! Tijdens boat diving nemen de ervaren instructeurs van Coral Divers u mee met de boot, en laten u de beste duikplekken van het eiland zien. Bovendien heeft u tijdens de comfortabele boottrip een adembenemend uitzicht over de Caribische Zee.

Kunt u niet wachten om de mooiste duikplekken van Curaçao zelf te ontdekken? Onze Dive&Stay 5 day Boat Diving Package biedt u de mogelijkheid om dagelijks boat dives met Coral Divers te maken. Onze gecertificeerde duikinstructeurs nemen u mee naar de mooiste duikplekken, die normaal gezien moeilijk te bereiken zijn vanwege de exclusieve locatie. U zult verblijven in een Hotelkamer Deluxe. Ook kunt u onbeperkt gebruik maken van zuurstoftanks en gewichten, waardoor u kunt duiken waar en wanneer u maar wilt. U heeft 24 uur per dag toegang tot duikuitrusting, en u kunt gebruik maken van de faciliteiten van Coral Divers. Ideaal voor echte duikliefhebbers!

Meer informatie over de Dive & Stay 5 day Boat Diving Package? Neem contact op met onze receptie via: coralestate@oasisparcs.com