Belangrijke informatie over uw aanstaande of geplande verblijf 

Laatste update: 28.10.2020, 13:00 uur 

Bij Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort volgen wij de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) op de voet. Hieronder houden wij u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

  • Het resort is weer geopend en wij kijken er naar uit om gasten te mogen verwelkomen.
  • Voor uw vertrek is het nodig om de "Public Health Passenger Locator Card" en de 'immigratiekaart' in te vullen. Deze zijn te vinden op dicardcuracao.com/portal. Hier moet u ook aantonen dat u maximaal 72 uur voor vertrek negatief getest bent op Corona. 
  • Tijdens uw verblijf is het mogelijk dat de lokale GGD contact met u opneemt: "Terwijl jij geniet van jouw verblijf in Curaçao houdt de lokale GGD de situatie goed in de gaten om zo verspreiding van het virus te voorkomen en onze bezoekers en onze bevolking veilig te houden. De GGD zal tijdens het verblijf, kosteloos, telefonisch contact opnemen om te informeren naar eventuele gezondheidsklachten."
  • Meer informatie over de genomen maatregelen op het resort vindt u hier: veiligsheidsvoorschriften Oasis Coral Estate.

Uw vakantie boeken, wijzigen of annuleren

Wij staan u graag te woord en zijn telefonisch goed bereikbaar. U kunt ons ook emailen via info@oasisparcs.com, wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.