Geniet van carnaval op Curaçao tijdens uw voorjaarsvakantie

Verblijf op Curaçao tijdens de bijzondere carnavalsperiode, u zult gegarandeerd een vakantie beleven om nooit meer te vergeten!

Wilt u in 2019 het carnaval op Curaçao eens van dichtbij meemaken? Breng dan ook uw voorjaarsvakantie door op ons prachtige resort Coral Estate. Het carnaval op Curaçao vindt in 2019 plaats van 24 februari tot en met 5 maart. Wacht dus niet langer en verzeker u van een verblijf bij ons gedurende deze carnavalsperiode en doe mee aan alle bijzondere activiteiten.

Wat u zeker niet moet missen tijdens carnaval op Curaçao

Om u een inkijkje te geven in wat nu echt de moeite waard is om te bezoeken tijdens carnaval hebben wij een top 5 samengesteld met onze favorieten:

 1. Grote opening: Carnaval is op Curaçao het belangrijkste en populairste jaarlijks terugkerende evenement. Ieder jaar wordt carnaval gedurende enkele weken groots gevierd. In 2019 wordt het carnavalsseizoen geopend op vrijdag 1 maart. De inwoners van Curaçao maken zich op voor een periode vol met straatparades, muziek, eten en vooral veel gezelligheid.
 2. Tumba avonden: Tijdens carnaval vinden er ook tumba-avonden plaats. Gedurende de gehele carnavalsvoorbereiding wordt er hard gewerkt aan het componeren van liedjes die tijdens deze avonden in februari ten gehore worden gebracht.
 3. Verkiezing Prins & Pancho: Ieder jaar worden er een nieuwe Prins & Pancho gekozen, dit zijn tijdens het carnaval de sleuteldragers van de stad en zij openen het officiële carnaval.
 4. Kinderactiviteiten: Ook voor de kinderen worden er speciale activiteiten georganiseerd tijdens carnaval. Zoals verkiezingen speciaal voor kinderen of tieners en een aparte carnavalsoptocht. Ideaal dus om samen met uw kinderen de krokusvakantie op Curaçao door te brengen.
 5. Gran Marcha & Farewell Karnaval: Op 3 maart 2019 zal het grote hoogtepunt van carnaval plaatsvinden, namelijk de “Gran Marcha”. Tijdens de “Gran Marcha” vindt de grote optocht met praalwagens, kleurrijk uitgedoste mensen en swingende muziek plaats. Het kleurrijke evenement zal worden afgesloten met het Farewell Karnaval. Beide activiteiten zijn tijdens de voorjaarsvakantie.
   

Activiteiten op Coral Estate

Ook is er op ons resort genoeg te doen als u zich even terug wilt trekken van alle carnavalsdrukte.

 • Op Coral Estate is het bekende restaurant Karakter en Rooftop Terrace Koraal gevestigd waar u kunt genieten van culinaire verassingen of vers-geshakete cocktails.
 • Ook kunt u heerlijk ontspannen in onze luxe spa en wellness “8 The Experience” terwijl u geniet van een eindeloos uitzicht over de Caribische Zee.
 • Bent u misschien toch op zoek naar iets actievers? Zet dan uw snorkel op en duik naar de dieptes van de Caribische Zee om het mooie koraal en zeldzame zeedieren te spotten. Bij onze duikschool Coral Divers zijn er ervaren instructeurs aanwezig die u de fijne kneepjes van het duiken kunnen leren.
   

Beleef de voorjaarsvakantie van uw dromen en boek een hotelkamer DeLuxe of een Lanais vakantiewoning!

Zoek & Boek >