Pinksteren bij Oasis Coral Estate 

Geniet van een welverdiende vakantie tijdens Pinksteren in de Caribbean. Maak van Pinksteren iets speciaals, een ervaring om nooit meer te vergeten! Verblijf dit jaar tijdens Pinksteren op Oasis Coral Estate. Terwijl u ontspannen op een bedje bij de zee ligt, kunnen uw kinderen zich heerlijk vermaken op het strand.

Waarom Oasis Coral Estate?

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter

Er tussen uit in luxe

Lekker met Pinksteren er even tussenuit met uw familie, vrienden of partner? Dat kan! Geniet van een lang weekend of een (korte) vakantie in mei bij Oasis Coral Estate. De gemiddelde temperatuur gedurende het hele jaar is 28-30 graden Celsius. De temperatuur tijdens uw vakantie in mei is dus zeker geschikt voor een heerlijke zonvakantie. Voor ieder gezelschap een gepaste accommodatie van 2 tot 4 personen.

Kom tot rust aan de azuurblauwe zee

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness resort ligt direct aan de azuurblauwe Caribische zee. Curaçao is met zijn zonnige klimaat, azuurblauwe zee en rustieke stranden de perfecte bestemming voor strandliefhebbers. Tevens duikers kunnen hier hun hart ophalen, ons huisrif St. Marie heeft een prachtig kleurrijke onderwaterwereld.