Vier Pasen op Oasis Coral Estate 

Wilt u dit jaar eens iets anders met Pasen? Vier Pasen dit jaar met zomerse temperaturen aan het strand op Curacao! Curaçao is de perfecte bestemming voor een ontspannende vakantie. Het resort bevindt zich aan de westkust van Curaçao en is direct gelegen aan het strand.  De ideale bestemming om eens even tot rust te komen!
Tijdens uw vakantie in april, geniet u ook al volop van heerlijke klimaat op Curaçao. De zon zal u zeker vergezellen.

Waarom Oasis Coral Estate?

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter

Luxe accommodaties

Of u nu met het gezin komt, of juist met zijn tweeën, Oasis Coral Estate heeft voor ieder gezelschap de perfecte accommodatie. 
Het resort beschikt over verschillende hotelkamers, die (bijna) allemaal zeezicht hebben! Als u op zoek bent naar iets meer ruimte, zijn de 4 persoons Lanais vakantiehuizen perfect. Deze vakantiehuizen beschikken over een luxe keuken, 2 slaapkamers, een terras en vooral veel ruimte.
 

Paasweekend

Pasen is de ideale gelegenheid om er eens lekker tussenuit te gaan. Door de vrije dagen rondom Pasen kunt u er toch nog een (kleine) paasvakantie van maken.  Paaseieren zoeken op het strand, of juist paaseieren schilderen bij uw vakantiehuis, alles is mogelijk! Oasis Coral Estate biedt u de perfecte combinatie van luxe, ruimte en faciliteiten. Als inwoner van Curaçao kunt u heerlijk de rust opzoeken tijdens het paasweekend! Vier Pasen met het gezin of zelfs met uw hele familie bij Oasis Coral Estate! Verwen uzelf nu met een weekendje weg tijdens Pasen.