Meivakantie op Oasis Coral Estate

Op zoek naar zon, zee en strand tijdens de meivakantie? Dan is Curaçao de ideale bestemming voor u! Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort bevindt zich aan de westkust van Curaçao. Het resort is direct gelegen aan het strand met een lange kuststrook. U kunt verblijven in onze hotelkamers voor 2 personen of in onze vakantiehuizen Lanais, geschikt voor 4 personen. In onze hotelkamers geniet u in vrijwel iedere kamer van gedeeltelijk tot vrij zeezicht! Alle accommodaties zijn nieuw gebouwd en daardoor voorzien van alle moderne luxe.

Waarom Oasis Coral Estate?

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter

Spendeer de meivakantie in de zon

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort ligt direct aan het strand. Vanuit uw accommodatie loopt u zo het strand op en geniet u vanuit een strandstoel van het prachtige weer. Geeft u toch liever de voorkeur aan het zwembad? Dit is natuurlijk ook mogelijk. Oasis Coral Estate beschikt over een infinity pool waar alle gasten gratis gebruik van kunnen maken. Naast de infinity pool is er ook een lounge zwembad op het resort speciaal voor de gasten die verblijven in een 2-persoons hotelkamer Superior.

Heerlijk ontspannen

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort beschikt over verschillende faciliteiten. Zo komt u heerlijk tot rust in het Spa & Wellness Center 8 The Experience. De wellness is gelegen op het resort en u kunt er terecht voor verschillende beauty behandelingen en massages. Koraal is het zwembad & rooftop terras, gelegen naast het zwembad op het resort. U kunt hier terecht voor verschillende snacks en drankjes zowel ’s middags als ’s avonds. Koraal is gelegen op het dak van het restaurant Karakter. Restaurant Karakter ligt direct aan het strand en hier kunt u de hele dag terecht voor heerlijke gerechten. Verder is er ook een duikschool gevestigd op ons resort, waar u terecht kunt voor verschillende cursussen of verschillende duikspullen kunt huren.