Lastminute Curaçao tot 20% korting!

Wilt u er lekker even tussen uit naar het zonnige Curaçao? Dan is het Coral Estate Beach & Wellness Resort perfect! Coral Estate is een uniek en luxe resort waar u weg van de toeristische drukte bent. Het resort ligt direct aan het strand en er zijn genoeg faciliteiten te vinden. Boek snel nog uw lastminute vakantie bij Oasis Coral Estate Resort!

Uw voordeel: tot 20% korting op uw verblijf

Waarom Oasis Coral Estate?

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter
 
 

Weg van de drukte

Coral Estate is hét resort om even weg van de drukte te zijn, de ideale bestemming het hele jaar door. Het resort ligt direct aan het strand, maar als u meer privacy wilt, kunt u opzoek naar de geheime stranden die het eiland Curaçao te bieden heeft. De prachtige witte stranden met helder blauw water nodigen u uit om een duik te nemen. Misschien spot u ook nog een schildpad of een manta! Als u in de avond wilt genieten van lekker eten en een gezellig kampvuur, kunt u naar Daai Booi. De perfecte plek om te genieten van kampvuren en lekkere barbecues.

Op zoek naar de zon bij een uniek en luxe resort tijdens uw last minute winterzon vakantie? Kom dan naar Coral Estate Beach & Wellness Resort en ontsnap aan de drukte!