Lastminute Curaçao

Boek snel nog uw lastminute winterzon vakantie bij Oasis Coral Estate Resort!

Wilt u deze winter er tussen uit naar het zonnige Curaçao? Dan is het Coral Estate Beach & Wellness Resort perfect! Coral Estate is een uniek en luxe resort waar u weg van de toeristische drukte bent. Het resort ligt direct aan het strand en er zijn genoeg faciliteiten te vinden. 

Weg van de drukte

Coral Estate is hét resort om even weg van de drukte te zijn, de ideale bestemming het hele jaar door. Het resort ligt direct aan het strand, maar als u meer privacy wil, kunt u opzoek naar de geheime stranden die het eiland Curaçao te bieden heeft. De prachtige witte stranden met helder blauw water nodigen u uit om een duik te nemen. Misschien spot u ook nog een schildpad of een manta! Als u in de avond wilt genieten van lekker eten en een gezellig kampvuur, kunt u naar Daai Booi. De perfecte plek om te genieten van kampvuren en lekkere barbecues.

Activiteiten in en rondom Coral Estate

Zowel voor de strandganger als de actieveling, zijn er genoeg activiteiten te vinden in en rondom Coral Estate. Op het resort kunt u luxe voorzieningen vinden, bijvoorbeeld een zoutwater ‘infinity’ zwembad, 8 The Experience Spa & Wellness, duikschool Coral Divers, bar en restaurant Rooftop Terrace Koraal en restaurant Karakter. Curaçao heeft prachtige natuur. Ontdek de tropische landschappen, tropische dieren, kleurrijke vogels en mooie flora en fauna. Bij het binnenmeer kunt u flamingo’s spotten. Op het resort vindt u de duikschool, als u opzoek bent naar avontuur kunt u meegaan nachtduiken en nachtsnorkelen in de baai van Rif St. Marie op Coral Estate! De schoonheid van het eiland kunt u op de fiets zien, maar u kunt ook voor een jeepsafari gaan. Bij het trendy restaurant ‘Karakter’ kunt u heerlijk genieten van ontbijt, lunch en diner. Bij Rooftop Terrace serveren ze drankjes tot aan uw strandstoel!

Perfecte vakantiehuis

Coral Estate is een ruim opgezet en rustig resort. Er zijn stijlvolle ingerichte luxe studio’s en Lanais vakantiewoningen. Nog een extraatje: bijna alle accommodaties hebben uitzicht op de Caribische zee! Bij Coral Estate vindt u zeker een geschikte accommodatie voor uw vakantie!

Op zoek naar de zon bij een uniek en luxe resort tijdens uw last minute winterzon vakantie? Kom dan naar Coral Estate Beach & Wellness Resort en ontsnap aan de drukte! 

Boek nu uw last minute vakantie naar Curacao