Kerst & Nieuwjaar

Breng Kerst en Oud & Nieuw 2019 op een luxe resort door en geniet van zon, zee en strand samen met uw dierbaren. Geniet van de feestelijke dagen op een prachtig strand bij Oasis Coral Estate Resort. Wees er snel bij want de beschikbaarheid is beperkt tijdens deze geliefde periode!

Het is weer tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor het seizoen waar het allemaal om familie, vrienden en feest gaat. Breng Kerst en Oud & Nieuw 2018 op een luxe resort door en geniet van zon, zee en strand samen met uw dierbaren. Geniet van de feestelijke dagen op een prachtig strand bij Oasis Coral Estate Resort samen met uw dierbaren. Wacht niet te lang en boek uw vakantie tijdens Kerst en Oud & Nieuw 2019 snel voordat het te laat is!

Kerstvakantie op Curaçao!

Boek uw kerstvakantie bij ons luxe resort Coral Estate in Curaҫao. Het resort heeft een uitzonderlijke ligging direct aan het strand van de Caribische Zee. Stelt u voor de beste tijd van het jaar met uw dierbaren door te brengen in een luxe accommodatie. Geniet van een heerlijk kerstdiner en dans het nieuwe jaar in, terwijl u geniet van de spectaculaire vuurwerkshow op het Nieuwjaarsfeest bij het restaurant Karakter! Aarzel niet. Boek uw verblijf bij Oasis Coral Estate nu en laat het einde van dit jaar worden gevuld met warmte, gelukkige momenten en onvergetelijke ervaringen. U zult er geen spijt van krijgen!

Kerst en Oud & Nieuw bij Karakter en Koraal

Op Coral Estate bevinden zich restaurant Karakter en Koraal Pool & Rooftop Restaurant. Het programma gedurende de feestdagen zal later bekend worden gemaakt. 

 
Boek nu uw Kerst en Oud & Nieuw vakantie op Curaçao