Vier Kerst en Nieuwjaar op tropisch Curacao 

Het is weer tijd om te beginnen met de voorbereidingen voor het seizoen waar het allemaal om familie, vrienden en feest gaat. Breng Kerst en Oud & Nieuw op een luxe resort door en geniet van zon, zee en strand samen met uw dierbaren. Geniet van de feestelijke dagen op een prachtig strand bij Oasis Coral Estate Resort samen met uw dierbaren. Wacht niet te lang en boek uw vakantie tijdens Kerst en Oud & Nieuw snel voordat het te laat is!

Waarom Oasis Coral Estate?

  1. Direct aan het strand
  2. 2 zwembaden (infinity pool)
  3. Spa & wellness
  4. Mooiste duikplek
  5. Restaurant Karakter
 
 

Kerstvakantie op Curaçao!

Boek uw kerstvakantie bij ons luxe resort Coral Estate op Curaҫao. Het resort heeft een uitzonderlijke ligging direct aan het strand van de Caribische Zee. Stelt u voor de beste tijd van het jaar met uw dierbaren door te brengen in een luxe accommodatie. Geniet van een heerlijk kerstdiner en dans het nieuwe jaar in, terwijl u geniet van de spectaculaire vuurwerkshow op het Nieuwjaarsfeest bij het restaurant Karakter! Aarzel niet. Boek uw verblijf bij Oasis Coral Estate nu en laat het einde van dit jaar worden gevuld met warmte, gelukkige momenten en onvergetelijke ervaringen. U zult er geen spijt van krijgen!

Kerst en Oud & Nieuw aan het strand

Op Coral Estate bevinden zich restaurant Karakter en Koraal Pool & Rooftop Restaurant. Geniet tijdens de feestdagen van een heerlijk diner aan het strand met uitzicht over de azuurblauwe zee. Vier Kerst en Oud en Nieuw romantisch met uw partner of samen met uw gezin of vrienden. De hotelkamers en Lanais vakantiewoningen zijn geschikt tot 4 personen. Op Curaçao beleeft u gegarandeerd een onvergetelijke kerst dankzij de aangename temperatuur. Ontsnap aan de Nederlandse kou en geniet van een zonnige vakantie op de Caribbean. Vier de feestdagen aan het strand en maak uw vakantie compleet met een snorkel- of duiktrip. Wij heten u van harte welkom op ons resort.