De Inner Balance Week bij Oasis Coral Estate

Ben je op zoek naar een betere balans en meer vitaliteit in je leven? Geniet dan van een leerzame mix van ontspanning én inspanning op één van de mooiste plekken van Curaçao, tijdens de Inner Balance Week bij Oasis Coral Estate. De Inner Balance Week is te boeken voor $1716,- per persoon!

Zeven dagen lang heb je de tijd én de rust om stil te staan bij alle aspecten van je leven en je balans op te maken. Stap voor stap bouw je aan de basis voor een nieuwe, frisse start en aan het eind van de week vlieg jij, geheel uitgerust en in het bezit van een persoonlijk vitaliteitsplan, terug naar Nederland.

Wat kun je verwachten tijdens de Inner Balance Week?

  • Verblijf in een Hotelkamer Deluxe inclusief 7 dagen ontbijt en lunch 
  • Diverse workshops, zowel theorie en praktijk, met het thema Gezond Leven (o.a. goede voeding en gezond bewegen)
  • Persoonlijke begeleiding door twee ervaren trainers: Ewold de Maar, performance & vitaliteitscoach en Irmi Klijntunte, psychiater, coach & trainer.
  • Je hart staat centraal; letter en figuurlijk. Met behulp van Inner Balance app op smartphone en bijbehorende sensor, leer je wat het ritme van jouw hart je vertelt en hoe je dat ritme zélf kunt beïnvloeden en in een betere balans kunt brengen. En omdat je de sensor en app mee naar huis mag nemen kun je dat ook na de Inner Balance Week blijven doen!
  • Aan het einde van de week een persoonlijk vitaliteitsplan
  • Voldoende tijd om lekker vakantie te vieren en te genieten van de prachtige natuur

Meer informatie over het programma tijdens de Inner Balance Week? Klik dan hier.

Hoe te boeken?

De 10-daagse Inner Balance Week voor 2 personen is te boeken voor $1716,- per persoon. Neem direct contact op met de receptie, via bookings@oasisparcs.com of telefonisch via +5999 9724 3810.