Uw verblijf inclusief huurauto bij Oasis Coral Estate!

Wilt u tijdens uw vakantie het gemak ervaren van een huurauto om het paradijselijke Curacao verder ontdekken? Boek dan uw verblijf bij Oasis Coral Estate, wij regelen een huurauto voor u. Verblijf in één van onze luxueuze studio's of Lanais vakantiehuizen en ontvang een eigen en volledig verzekerde auto om uw vakantie compleet te maken. 

Uw auto staat klaar bij aankomst op het vliegveld. U kunt in alle rust en vrijheid het eiland leren kennen en uw favoriete plekken meerdere keren bezoeken.

Onbeperkt aantal kilometers

Verken het eiland hoe u dat wilt, u hoeft zich geen zorgen te maken over het aantal kilometers. Ga bijvoorbeeld strandhoppen of bezoek kleurrijk Willemstad.

 

24/7 wegenwachtservice

U bent altijd verzekerd van een goede wegenwachtservice. Kan de auto niet gerepareerd dan ontvangt u gratis vervangend vervoer.

 

All-risk verzekering

✓ Ongevallen inzittendenverzekering ✓ Extra WA-dekking van 7,5 miljoen ✓ Schade- en diefstal verzekering ✓ Dekking terugbetaling eigen risico

 
 

Boek nu uw luxe verblijf in een hotelkamer of Lanais en leer Curaҫao kennen in alle vrijheid.

Wat dacht u van een dagje strandhoppen? Ontdek bijvoorbeeld de paradijselijke stranden van het eiland met uw eigen auto en breng ook een bezoek aan het historische havenstad Willemstad met zijn kleurrijke gebouwen. Of wat dacht u van het grootste natuurpark van het eiland, Christoffel park, met zijn exotische flora en fauna?
Er is genoeg te beleven op het eiland en u kunt zelf bepalen waar en wanneer u het eiland wilt verkennen! 

Extra informatie over de huurauto kunt u hier vinden.