Herfstvakantie op paradijselijk Curaçao

Bent u toe aan rust, luxe en een zonnige herfstvakantie bestemming? Dan is Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort hét perfecte resort voor u! Vanuit uw luxe accommodatie wandelt u zo naar de azuur blauwe zee, de Spa & Wellness, de duikschool of één van de aanwezige restaurants.

Waarom Oasis Coral Estate?

 1. Direct aan het strand
 2. 2 zwembaden (infinity pool)
 3. Spa & wellness
 4. Mooiste duikplek
 5. Restaurant Karakter
 
 

Uw herfstvakantie op Oasis Coral Estate 

Verblijf met het gehele gezin in een waar paradijs en ontdek het echte Curaçao! Oasis Coral Estate is het mooiste plekje op Curaçao en heeft het gehele jaar een aangenaam klimaat, dus ook tijdens de herfstvakantie. Een uniek en luxe resort weg van de toeristische drukte, midden in de natuur en direct aan Caribische zee. Hier kunt u met het gezin de drukte ontvluchten en volledig tot rust komen. Perfect om een onvergetelijke herfstvakantie te beleven!

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort is de perfecte bestemming om met het gehele gezin een zonnige herfstvakantie te beleven!

Wat heeft Oasis Coral Estate u en uw gezin te bieden?

Vertoef met het gehele gezin in één van de prachtige Lanais Vakantiehuizen. De Lanais Deluxe heeft een unieke inrichting met open woonkamer, om het echte buitenleven te ervaren. De Lanais VIP is geschikt voor gezinnen met kleinere kinderen, door de afgesloten woonkamer met grote schuifpui. Niet alleen de Lanais Vakantiehuizen zijn een heerlijke plaats om te kunnen ontspannen, ook op het resort is er genoeg te beleven om heerlijk te genieten van uw herfstvakantie. Geniet onder andere van:

 • De prachtige omgeving van het resort en ontdek het bijzondere natuurgebied “Rif St. Marie”
 • Maak een onvergetelijke duiktrip bij “Coral Divers”, de duikschool op het resort
 • Ontspan in het Spa & Wellness Center “8-The Experience
 • Maak een duik in het infinity zwembad, met prachtig uitzicht over de Caribische zee
 • Geniet van een culinaire lunch en/of diner bij restaurant "Karakter"
 • Relaxen aan de bar of in het zwembad van "Koraal"
 • Verwen jezelf op een lekkernij bij bakkerij "Bread & More"