Curacao Cycling Events 2019

Direct op Oasis Coral Estate worden dé fietsevenementen van het jaar georganiseerd, geniet van een week vol met fietsen, avontuur en gezelligheid!

Fietsen op Curaçao 

Op 10 en 17 november 2019 vinden er twee grote fietsevenementen plaats op Curacao. Tijdens deze twee jaarlijkse terugkerende evenementen kunt u op avontuur gaan met uw fiets en vrienden in de Cariben. Op zondag 10 november vindt de Kärcher Coral Estate Classic plaats, de start en finish is op Oasis Coral Estate. Op zondag 17 november vindt de Kärcher Curacao Duo X-treme plaats, de start en finish vindt plaats bij Playa Hunku, dichtbij Oasis Coral Estate. 

De weeromstandigheden in Curaçao zijn perfect voor fietsen. U en uw vrienden kunnen Curaçao ontdekken onder optimale omstandigheden. Oasis Coral Estate is de perfecte uitvalsbasis gedurende de Curacao Cycling Events. Meer informatie: www.curacaocyclingevents.com

Boek nu een verblijf tijdens de Curacao Cycling Events 2019 op Oasis Coral Estate en profiteer van 20% korting! 

Deelname aan Curaçao Cycling Events inclusief verblijf bij Oasis Coral Estate

Spreken de woorden fietsen, avontuur en gezelligheid u aan? Dan zijn de Curacao Cycling Events zeker iets voor u. De Curacao Cycling Events worden georganiseerd direct op Oasis Coral Estate. 

Combineer de Curaçao Cycling Events in november 2019 met een ontspannend verblijf bij Oasis Coral Estate! Ga overdag het avontuur aan op uw mountainbike en kom vervolgens volledig tot rust bij Oasis Coral Estate. Verblijf in een van onze luxe accommodaties en geniet van alle faciliteiten op het resort.