5x de leukste to do's op Oasis Coral Estate

Op vakantie naar Curaçao Oasis Coral Estate betekent genieten in alle luxe, want er is genoeg aanwezig op het resort om u te vermaken. Wilt u iets actiefs doen, of juist helemaal relaxen? Lekker culinair genieten of gewoon naar het zwembad? Het kan allemaal bij Oasis Coral Estate. Hieronder hebben wij voor u een top 5 gemaakt van dingen die te doen zijn op het resort.   
 

  1. Spa & Wellness
  2. Duiken
  3. Flamingo's spotten
  4. Culinair genieten
  5. Zwemmen

#1 Een dagje spa & wellness

Het wellness center 8 The Experience is iets waar u geweest wilt zijn tijdens uw verblijf. Kom helemaal tot rust en ontspan na een actieve dag duiken en geniet van verschillende beauty behandelingen of de andere faciliteiten die aangeboden worden. En dat alles met een prachtig uitzicht over de zee en het rustgevende geluid van de golven op de achtergrond. Een reservering hiervoor is gemakkelijk te maken via de receptie of online.  

#2 Ontdek de prachtige onderwaterwereld

De azuurblauwe Caribische zee is een plaatje om te zien, en onderwater is het misschien nóg wel mooier! Ontdek al duikend de prachtige onderwaterwereld van Curaçao, dit is mogelijk zowel als ervaren als onervaren duiker. Bij het resort zit een duikschool die lessen aanbiedt. De duikschool Coral Divers is een 5 sterren PADI-duikschool, die dagelijks duiktrips organiseren naar onze huisriffen. De huisriffen zijn de mooiste van heel Curaçao maar de duikschool organiseert ook trips naar andere sublieme duikplekken.  

#3 Spot flamingo's bij het zoutwatermeer

Altijd al eens een flamingo in het wild willen zien? Dan hoeft u alleen maar goed op te letten tijdens uw verblijf bij Oasis Coral Estate. De kans is namelijk groot dat u ze voorbij ziet vliegen op het resort, aangezien het zoutwatermeer waar de flamingo's leven grenst aan het resort. Een bezoek aan het zoutwatermeer is dan ook een echte must. U wandelt er zo naar toe vanaf het resort via een mooie wandelroute. Bij het zoutmeer leven tientallen flamingo's en met een beetje geluk ziet u misschien wel een jonge flamingo!  

#4 Culinair genieten: Koraal Pool & Rooftop Terrace en restaurant Karakter  

Na een actieve of juist ontspannen dag lekker een hapje eten? Ook daarvoor biedt het resort verschillende mogelijkheden aan. Zo is er de Koraal Pool & Rooftop Terrace, geniet hier van heerlijke gerechten op een top locatie. ´s Avonds is dit de perfecte locatie om verfrissende cocktails te drinken. Daarnaast kunt u ook lunchen, borrelen of dineren bij restaurant Karakter. Het restaurant is direct op het strand gelegen waardoor u kunt kiezen voor een plekje op het terras of een plekje met uw voeten in het zand. De perfecte plek om van de prachtige zonsondergang te genieten. 

#5 Zwemmen: infinity pool en strand 

Een dagje lekker genieten van de zon bij het zwembad of zee hoort er natuurlijk ook bij tijdens uw vakantie. Op het resort zijn er verschillende zwembaden, waaronder het infinity zwembad. Het zwembad ligt ongeveer 15 meter boven zee, wat een schitterend uitzicht oplevert. Geniet hier op luxe ligstoelen van de zon. Liever naar het strand? Geen probleem! Oasis Coral Estate ligt direct aan het strand. Het is een mooi en rustig strand en doordat het zo dichtbij is, kunt u op een dag makkelijk afwisselen tussen zwembad en strand. 

💆🏻 Waar kan ik ontspannen op Curaçao?

Kom helemaal tot rust in het wellness center 8 The Experience, gelegen op Oasis Coral Estate. Relax hier in de spa, geniet van verschillende (beauty) behandelingen en het prachtige uitzicht over de zee.

💦 Waar kan ik duiken op Curaçao?

Duiken kan op veel verschillende plekken op het eiland, maar het mooiste rif van Curaçao grenst aan Oasis Coral Estate. Neem een duikles bij duikschool Coral Divers en kom er zelf achter wat de mooiste duik plekjes zijn om te bezoeken!

👀 Waar kan ik flamingo's spotten op Curaçao?

Grenzend aan Oasis Coral Estate ligt een zoutwatermeer waar tientallen flamingo's leven. Hier kunt u gemakkelijk heen wandelen en de dieren bewonderen.

🍝 Waar kan ik eten op Curaçao?

Op Oasis Coral Estate zitten twee restaurants, namelijk Koraal Pool & Rooftop Terrace en restaurant Karakter. In beide restaurants kunt u genieten van heerlijke gerechten en cocktails, op een prachtige locatie.

🏊 Waar kan ik zwemmen op Curaçao?

Oasis Coral Estate heeft verschillende zwembaden, waaronder een infinity zwembad die op 15 meter hoogte zit. Hierdoor heeft u een prachtig uitzicht over zee. Daarnaast ligt Oasis Coral Estate direct aan het strand, waardoor u hier ook zo bent en in zee kunt zwemmen.

 
Boek nu uw vakantie