Ontdek hier de leukste activiteiten op Curaçao 

Op Curaçao kunt u genieten van de rust en de omgeving. Maar als u wilt kunt u ook actief zijn! Curacao staat bekend om de felblauwe zee met schildpadden, de vervallen vuurtoren en het uitgaansleven maar er is veel meer te beleven en te zien. Wij hebben de activiteiten voor u op een rij gezet. Zit er misschien iets voor u bij?

  1. Actief met water
  2. Avontuurlijk op land
  3. Bezienswaardigheden
 

Activiteit #1: Quad huren

De avontuurlijke kant van curaçao. Rijd met ATV Adventures door de gebieden die niet toegankelijk zijn voor andere voertuigen. Zelfs als beginner kunt u zelfstandig rijden door het ruige landschap met een gids. Ontdek de woonwijken van Curacao, rijd naar de Aloë Vera-plantage en natuurlijk off-road St. Joris Bay. Het is bovendien ook mogelijk om uw kinderen mee te nemen. Ontdek de mooie plekken van het eiland op een Quad terwijl u geniet van de heerlijke zonnestralen die op u schijnen.

Activiteit #2: Boottocht

Met de grootste catamaran langs de westkust van Curacao met Blue Finn? Dat is een attractie die u echt niet wilt missen! Ontdek de mooie onbekende stranden met kristalhelder water, geniet van de zon en ook kunt u snorkelen. Alle uitrusting is aanwezig voor u. Wanneer u geniet van de activiteiten wordt er een heerlijke lunch voor u voorbereid. U zult zich een hele dag vermaken op het water, op het strand en op de catamaran. Op het eind zult u een aantal bezienswaardigheden tegen komen die u van dichtbij kunt bekijken zoals Blue Bay en Willemstad met de beroemde pondjesbrug. Ontdek het nu op Curacao!

Boot Curacao

.

 

Activiteit #3: Duiken

Bij een tropisch eiland als Curacao mag een kleurrijk en levendig onderwaterwereld niet ontbreken. Pal voor het resort van Oasis Coral Estate vindt u het prachtige rif St. Marie dat u zelfstandig met een snorkel kunt ontdekken of tijdens een duiktrip onder begeleiding van een instructeur. Bij de duikschool Coral Divers die te vinden is op het resort, kunt u terecht voor materiaal en eventuele lessen. Wanneer u ervaring heeft kunt u kiezen voor Boat Diving. U wordt meegenomen naar de beste duikplekken van het eiland met de mooiste uitzichten. Heeft u nog nooit gedoken? Geen probleem. De PADI school Coral Divers biedt u een proefduik. Ook kunt u in 2 dagen een PADI Open Water Divers Cursus halen! En natuurlijk kunnen uw kinderen zich inschrijven voor Kids Diving. Voor iedereen is er plezier. Meld u snel aan!

Activiteit #4: Mountainbiken

Wilt u genieten van de cultuur en natuur? De mountainbikes tours van Wannabike zijn heel leuk en sportief! Koraal Tabak / St Joris ligt in het noordoosten van Curacao. Er zijn hier verschillende paden die u kunt fietsen. U kunt langs de 'Cactus trail' of de 'Endless Summer trail' met uitzicht op de Stoel. Ook komt u langs Kueba Koraal Tabak (de grot). Geniet hier van het mooie uitzicht en met een beetje geluk kunt u Bonaire zien liggen. 

Activiteit #5: Zwemmen met dolfijnen

Een unieke ervaring om met dolfijnen te zwemmen. Wilt u dit ervaren? Lees dan snel verder. Bij de Dolphin Academy Curacao is dit mogelijk. Met uw eigen zwemervaring kunt u een half uur samen zwemmen met dolfijnen. Ze zullen genieten van uw aandacht en van uw geknuffel. U zult worden begeleid en zo kunt u ervaren hoe de dolfijnen omgaan met verschillende signalen. Kom samen met uw kinderen, uw familie of zelf deze unieke ervaring beleven! 

 
Boek nu uw vakantie op Curaçao